RecoSense Warehouse​

A RecoSense a raktárakban található eszközök és anyagok pontos koordinátáit képes meghatározni, mindezt valós időben. A raktári folyamatok és készletek áttekinthetőségében sosem tapasztalt naprakészség és pontosság érhető el!

Miben segíthet Önnek a RecoSense?

Ismerje meg a megoldásainkat!

​Miben számíthat a RecoSense termékre? ​

A raktárakban sokszor nem ismerjük értékes eszközeink pontos helyét, vagy az általuk megtett útvonalat, így az eszközhasználat nem optimalizált, nehézkes lehet.

A RecoSense segítségével…

…gyorsabban megtalálhatja értékes eszközeit. A szállítóeszközök helyzetének ismeretét felhasználva optimalizálhatóak azok kihasználtsága.

Hogyan segít a RecoSense? 

Ha nem tudja hol találhatóak a készletek a raktáron belül, vagy hogy milyen fázisban vannak, a komissiózással töltött idő jelentősen meghosszabbodhat.​

Az IRID-RTLS technológiával…​

A RecoSense API segítségével a kereséssel töltött idő, ezáltal a megrendelés átfutási ideje drasztikusan csökkenthető!

Milyen problémára nyújtunk Önnek megoldást?

A raktárakban található alapanyagok elrendezése meghatározza a raktári folyamatok átfutási idejét, éppen ezért fontos a megfelelő alapanyag-elhelyezés.

A RecoSense használatával…

Az optimalizált raktári layout segítségével a folyamatidők rövidíthetőek, ezáltal a veszteségei csökkennek, hiszen nincsenek feleslegesen megtett utak, zsákutcák.

Hol alkalmazható a RecoSense? 

Ha a dolgozók pozíciója nem ismert, az akár munkahelyi biztonsági kockázatot is jelenthet, hiszen a dolgozó olyan területre léphetett, amely nem biztonságos.

RecoSense a munkahelyi balesetek ellen

A dolgozók tartózkodási helyének ismeretével a munkahelyi balesetek megelőzhetőek – az anonimizált megoldás megfelel a GDPR követelményeinek.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk az Ön személyre szabott költség-haszon elemzésének elkészítésében:​

meg fog lepődni, mennyi potenciális hatékonyságnövelési lehetőség van a folyamataiban.​

Bővebben a technológiáról

A RecoSense IRID-RTLS jelenleg a leginnovatívabb nagy pontosságú rendszer, kimagasló ár-érték aránnyal, ami lehetővé teszi az eszközök, szerszámok és járművek követését, mozgáselemzését, valamint segít az erőforrások és munkafolyamatok optimalizálásában. RFID integrációval teljeskörű megoldást nyújt bármilyen ipari környezetben. A rendszer egy előre meghatározott kezelőfelületen keresztül azonosítási- és helyadatokat nyújt a magasabb szintű alkalmazások számára.

A vállalati alkalmazások támogatják a termelést, a partnereket és ügyfeleket pedig valós idejű helyadatokkal látják el. A felhasználói felületet személyre szabottan szállítjuk le, hogy minden speciális igényt kielégítsen. A lehetséges funkciók lehetnek jelentések, meghatározott események, figyelmeztetések, riasztások, vagy bizonyos helyzetekre reagáló akciók. A vállalati szoftver több ezer helyszínt, felhasználót és több százezer követett erőforrást is képes kezelni. Az RTLS adatok bekötése a vállalatirányítási és termelési rendszerbe új szintre emeli a gyártás hatékonyságát.​