RecoSense Warehouse​

A RecoSense a raktárakban található eszközök és anyagok pontos koordinátáit képes meghatározni, mindezt valós időben. A raktári folyamatok és készletek áttekinthetőségében sosem tapasztalt naprakészség és pontosság érhető el!

Miben segíthet Önnek a RecoSense?

Ismerje meg a megoldásainkat!

​Miben számíthat a RecoSense termékre? ​

A raktárakban sokszor nem ismerjük értékes eszközeink pontos helyét, vagy az általuk megtett útvonalat, így az eszközhasználat nem optimalizált, nehézkes lehet.

A RecoSense segítségével…

…gyorsabban megtalálhatja értékes eszközeit. A szállítóeszközök helyzetének ismeretét felhasználva optimalizálhatóak azok kihasználtsága.

Hogyan segít a RecoSense? 

Ha nem tudja hol találhatóak a készletek a raktáron belül, vagy hogy milyen fázisban vannak, a komissiózással töltött idő jelentősen meghosszabbodhat.​

Jobb készletgazdálkodás a RecoSense segítségével.​

RecoSense-szel csökken a kereséssel töltött idő, ezáltal a a raktári kiszállítás átfutási ideje csökkenthető, naprakész a készlet adatok állnak rendelkezésre.

Miért hasznos megoldás a RecoSense a raktári elrendezés kialakításakor?​

A raktárakban található alapanyagok nem megfelelő elrendezése növeli a raktári folyamatok átfutási idejét, éppen ezért fontos a megfelelő alapanyag-elhelyezés. ​

RecoSense az optimális raktári elrendezésért.​

Az optimalizált raktári layout segítségével a folyamatidők rövidíthetőek, ezáltal a veszteségei csökkennek, hiszen nincsenek feleslegesen megtett utak.

Hogyan segítheti a RecoSense a raktári biztonság növelését?​

Ha a dolgozók pozíciója nem ismert, az akár munkahelyi biztonsági kockázatot is jelenthet, hiszen a dolgozó olyan területre léphetett, amely nem biztonságos.

RecoSense a munkahelyi balesetek ellen

A dolgozó által bejárható területek korlátozhatóak, munkahelyi balesetek pedig megelőzhetőek.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk az Ön személyre szabott költség-haszon elemzésének elkészítésében:​

meg fog lepődni, mennyi potenciális hatékonyságnövelési lehetőség van a folyamataiban.​

Bővebben a technológiáról

Az IRID-RTLS technológia alapú RecoSense jelenleg a legnagyobb pontosságú rendszer, kimagasló ár-érték aránnyal, ami lehetővé teszi az eszközök, szerszámok és járművek követését, mozgáselemzését, valamint segít az erőforrások és munkafolyamatok optimalizálásában. Különféle integrációval teljeskörű megoldást nyújt bármilyen ipari környezetben. A rendszer adatbázison keresztül azonosítási- és helyadatokat nyújt a magasabb szintű alkalmazások számára.

A vállalati alkalmazások támogatják a termelést, a partnereket és ügyfeleket pedig valós idejű helyadatokkal látják el. A felhasználói felületet személyre szabottan szállítjuk le, hogy minden speciális igényt kielégítsen. A lehetséges funkciók lehetnek jelentések, meghatározott események, figyelmeztetések, riasztások, vagy bizonyos helyzetekre reagáló akciók. A vállalati szoftver több ezer helyszínt, felhasználót és több százezer követett erőforrást is képes kezelni. Az RTLS adatok bekötése a vállalatirányítási és termelési rendszerbe új szintre emeli a gyártás hatékonyságát.​