Alkalmazási lehetőségek

A RecoSense termékcsalád számos iparágban bizonyította már, hogy problémák széles skálája oldható meg az infravörös fény alapú helymeghatározás segítségével. Tekintse át alkalmazási példáinkat!

manu
Manufacturing
Warehouse

RecoSense Manufacturing​

Manufacturing

A gyártás során ügyfeleink számos alkalommal szembesülnek azzal, hogy a termék előállításához szükséges alapanyagok, félkész termékek helyzete ismeretlen, a gyártási folyamat nehezen áttekinthető vagy az alkalmazott azonosító rendszer nem ad kellően pontos információt a hollétükről. A korlátozottan áttekinthető gyártási folyamatok növelik az átfutási időket és ezáltal a veszteséget. Hogyan tehetjük áttekinthetőbbé az alapanyagok és a félkész termékek gyáron belüli elhelyezését, ezáltal elősegítve a gyártási folyamat karcsúsítását?

RecoSense Warehouse

A raktározás során az egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat a készlet hiányok kezelése, csökkentése, valamint a készletek pontos helyének meghatározása. Emiatt szükségessé válik az eszközök és alkalmazottak nyomo nkövetése, a raktári layout optimalizálása. Sok esetben a raktár területén használt tárolók összekeverednek és a gyártósorra egy telerakott tároló kerül a megkezdett helyett. Ez a probléma tovább gyűrűzhet, ha a komissiózás során eltérő termékek kerülnek be a vevő számára eljuttatott csomagokba. Ám ezek az akadályok könnyedén elháríthatók a RecoSense segítségével!

Warehouse

RecoSense Sport

Sport

Vannak olyan sportágak, ahol a jelenleg alkalmazott technológia nem ad kellően mély információt a játékosok által megtett útról, a dobások irányáról. Ebből fakadóan utólag nehezebben elemezhetők a mozgások, ami megnehezíti az edzők számára a játékstratégia digitális tervezését, a játékosok szakszerű felkészítését. Emellett a versenyek során túlzottan körülményes a mérések elvégzése, mely lassítja a játékot és így a sportág élő közvetítései nem elég látványosak. Az IRID-RTLS technológiának a segítségével azonnali adatot láthatunk arról, hogy pontosan mi, hol van és mennyi ideje.

RecoSense Retail

A retail szektorban nagy verseny zajlik a vásárlói igények kielégítéséért – az egyik legnagyobb kihívást a fogyasztói viselkedés megismerése, a vásárlói terület gócpontjainak feltérképezése, valamint a terhelt időszakok és a holt periódusok megbecsülése jelenti. A kasszaterheltség és a bolti layout optimalizálása minden kiskereskedelmi egység elsődleges célja. Ehhez egy olyan technológiára van szükség, mely képes a bevásárlókocsi és a kosár útjának nyomonkövetésére, a vásárlói szokások elemzésére és akár egy beépített help service aktiválására is.​

Retail

Hogyan néz ki a gyakorlatban?

Összeállítottunk Önnek egy füzetet, amelyből többet megtudhat arról, hogyan valósítottuk meg ügyfeleink elképzeléseit és oldottuk meg a felmerülő problémákat az IRID-RTLS technológia segítségével. ​

Töltse le most ingyenesen, iratkozzon fel hírlevelünkre!