Ismerje meg az IRID-RTLS technológiát!

A RecoSense IRID-RTLS infravörös fénykibocsátással követi az eszközöket. A valós idejű helymeghatározáshoz kétféle eszköz üzembe helyezésére van szükség: a követendő eszközökre helyezhető TAG-re, és az őket figyelő DFMU kamerákra. A kamerák által szolgáltatott adatokat az általunk biztosított szoftver (MiddleWare) dolgozza fel. ​

Összehasonlítás más technológiákkal​

A RecoSense IRID-RTLS technológia legfőbb előnye a széles körben elterjedt UWB és RFID technológiákkal szemben, hogy teljesen immunis a rádiófrekvenciára – ennek köszönhetően olyan környezetben is kiválóan használható, ahol az RF nem megengedett – a cm pontosság és gyors eszközkövetési funkciók megtartása mellett.

DFMU

A kamera, ami a legapróbb mozdulatot is érzékeli.

dfmu

A detektált villogásokról készült képet a DFMU dolgozza fel, majd továbbítja a nyers adatokat. Teljesen egyedi gyártású infraszűrővel ellátott kamera, ezért a felületekről és lámpákból érkező fény nem zavarja a pontos helymeghatározást, a rögzített képen semmilyen érzékeny információ nem látható, a kamera csak a jeladók villanásait rögzíti. Ennek köszönhetően akár személyek követésére is alkalmas.

TAG

Apró eszköz, mégis könnyű a nyomára bukkanni.

A TAG-ek által kibocsátott jelet érzékeli a DFMU, így lekövetve azon a TAG-gel ellátott eszköz helyzetét. Az eszközökön elhelyezhető jeladók gombelemes és újratölthető akkumulátoros verzióban érhetőek el. A tervezés során a megbízhatóság és az egyszerűség volt a legfontosabb szempontunk – ennek köszönhetően jeladóink tartósan és alacsony költséggel üzemelnek.

tag

Egyedi megoldások

Minden gyár egyedi és különleges - Mi pedig alkalmazkodunk hozzá!

Csapatunk örömmel fogadja az olyan helyzeteket, ahol nem szokványos megoldásokat kell alkalmazni a telepítés vagy üzemeltetés során. Egyedi igény, kérés esetén vegye fel Velünk a kapcsolatot!​

E-papír kijelző

Egyedi fejlesztésként a TAG-ekhez e-papír alapú kijelzőt is tudunk csatolni. A termék pozíciójától függően akár állapotjelzések is rendelhetőek a kijelzőkhöz, segítve a könnyebb tájékozódást. Az adatok átadása ebben az esetben a DFMU-n elhelyezett, kétirányú infravörös kommunikáción alapuló csatornán keresztül megy végbe.

 

DemoKit

Az IRID-RTLS technológia és termékünk megértéséhez, teszteléséhez demonstrációs Az IRID-RTLS technológia és termékünk megértéséhez, teszteléséhez demonstrációs eszközt kínálunk – a DemoKit-et hordozható és könnyen szétszerelhető formában adjuk át ügyfeleinknek, amely így hasznos kelléke lehet workshopoknak, tudományos előadásoknak és szemináriumoknak.​

2 LEDES tag

Speciális esetekben nem elég ismernünk a termék pozícióját, hanem annak irányára is szükségünk lehet. Ez az információ akár az eszköz jövőbeli helyzetének meghatározásában is nagy segítségünkre lehet, tovább segítve a termelő rendszerek automatizációs folyamatait. Ugyanakkor a munkahelyi biztonság elősegítésében is nagy szerepet játszhat az ilyen módon kinyert információ

Szoftver

A rendszer lelke és mozgatórugója.

Base Software Package – A rendszer használatához szükséges alapvető funkciókkal ellátott szoftver, ami a legtöbb igény kielégítésére elég. A 2D megjelenítésre alkalmas kezelőfelület, régiókezelés, tervrajz szerkesztés, SDK Plugin alkotják a csomagot.​

Tetszés szerint az alábbi opciókkal bővíthető:

3D megjelenítés

A követett eszközök helyzetének vizuális szemléltetésére különleges esetekben szükség lehet, ezért igény szerint látványos 3D megjelenítést is készítünk ügyfeleink számára.

PLC integráció

Annak érdekében, hogy széles körben felhasználhatóvá és rugalmassá tegyük termékeinket, a fejlesztés során célül tűztük ki, hogy a RecoSense akár egyéb IPS technológiákkal (UWB, RFID) is integrálható, és Siemens PLC rendszerbe is könnyedén beilleszthető legyen.

Alacsony tápfeszültség kijelzés

Termékünk kialakításánál elsődleges szempont volt a rugalmas és egyszerű karbantarthatóság – így a TAG-ek alacsony tápfeszültség esetén jeleznek, ezáltal a karbantartási folyamatok tervezhetővé váltak.

Egyéb egyedi fejlesztések

Egyedi fejlesztéseket is vállalunk, mellyel a termék teljesen személyre szabható, hogy bármilyen környezetben a legjobban megállja a helyét.

Támogatás

Szoftvercsomagunk mellé egy- és hároméves támogatási csomagot kínálunk, melyek tartalmazzák a szoftverfrissítéseket, hardver karbantartást és 0-24 technikai segítségnyújtást. Az alap szoftvercsomag megvásárlása teljes életciklusra vonatkozó használatra nyújt jogosultságot.

Pozíció adat megosztása

Az alábbi csatornákon van lehetőség az adatok továbbítására:

  • MQTT
  • MSSQL
  • MySQL
  • SQLite
  • OPC UA (Siemens PLC PLC)
  • S7 Profinet communication
  • Modbus TCP Communication
  • CSV Export
  • UDP

Ismerje meg az IRID-RTLS-t!​

Részletes ismertető anyagunkban bemutatjuk a termék specifikációit és az IRID-RTLS technológia sajátosságait, összehasonlítva más technológiákkal. Olvassa el most!