Vízió

A jövő termelőegységei a folyamataik fejlesztése során már hatékonyan képesek kezelni  a nagymennyiségű információ áramlását. A gyártósorokon keletkező adatokat mesterséges intelligencia által irányított önszabályzó folyamatokba táplálják be, ami biztosítja a tevékenységek rugalmassá tételét és egyben optimalizálni tudja az anyagok és eszközök áramlását. A gyártás ezen új korszaka csak pontos és valós helyadatok segítségével valósítható meg. Eredményként többé nem veszhet el egy eszköz sem, a raktárban való keresgélés ideje is lerövidül és a gépek állásideje csökkenthető a megfelelő optimalizálással, így biztosítva a munkafolyamatok korábban nem látott hatékonyságát.

A valós idejű helymeghatározó rendszerek (RTLS) piacát 2017-ben 2,41 milliárd USD értékre becsülték, ami 2023-ra eléri akár a 8,79 milliárd USD-t 22,5% CAGR mellett. A Frost & Sullivan felmérése szerint csak a kórházak évente a 750 millió USD értékű eszközeik mintegy 10-20%-át veszítik el, ezzel pedig elpazarolják a személyzet és a betegek értékes idejét, valamint hatalmas pótlási költségeket is eredményeznek.

Mérföldkövek:

Csapatunk:

Szakértői csapatunkkal megtervezzük, kiépítjük és támogatjuk az Ön informatikai struktúráját bármikor, bárhonnan.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A hét minden napján, bármely órában támogatást nyújtunk az általunk biztosított infrastruktúrához, akár a helyszínen, akár távolról elhárítva a felmerülő kérdéseket. Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb!

SZOFTVERFEJLESZTÉS

Mérnökeink, tervezőink és fejlesztőink széleskörű hardveres és full-stack fejlesztői gyakorlattal rendelkeznek (assembly, backend, frontend, adatbáziskezelés, mobil-verziók). Vegye fel velünk a kapcsolatot!

ÜZLETFEJLESZTÉS

Csapatunk gyakorlott a termék- és szolgáltatásfejlesztésben, így garantáljuk, hogy önökkel együttműködve igazán hatékony megoldást találunk a folyamatok hatékonyságának kiaknázására, aminek az eredménye költségmegtakarítás lesz.

Befektető:

„A MagiCom mindig is kereste az innovációt, a technológiai fejlődés tett minket startup-rajongóvá. A kiváló IRID-RTLS technológia és a mögötte lévő tehetséges csapat megvizsgálása után hamar meghoztuk a döntést, hogy befektessünk a projektbe. Hiszünk a világszintű sikerében, ezért szívvel lélekkel csináljuk.”
Gasparetz András – A MagiCom tulajdonosa

Kapcsolatfelvétel