Csapatunk

Adott 8, teljesen különböző érdeklődési körű szakember – pályakezdő lelkes innovátorok és több évtizedes tapasztalattal rendelkező specialisták egyaránt – mégis valami közös bennük. Ez pedig a RecoSense és az innovatív technológiák iránti rajongásuk. Ismerje meg a RecoSense arcait!

András az IRID-RTLS technológia lelkes rajongója. Kezdetben projektmenedzserként támogatta a fejlesztéseket, mára pedig tanácsadóként segíti a RecoSense fejlődését. Az innovatív technológiák iránti szenvedélye régről ered – dolgozott szoftverfejlesztőként, minőségellenőrként, valamint a MagiCom ügyvezetőjeként. A Pannon Egyetem címzetes egyetemi docense.

Zsolt több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az üzletfejlesztés és termékmenedzsment területén, emellett megszállottan érdeklik az innovatív technológiai megoldások. A RecoSense üzletfejlesztésével több, mint öt éve foglalkozik, azon dolgozik, hogy a technológia eljusson azokhoz a felhasználókhoz, akik számára hasznos hozzáadott értéket tud nyújtani az RTLS. Munkája során hidat képez ügyfeleink és fejlesztőmérnökeink között.

A csapat szíve-lelke, a RecoSense projektmenedzsere Balázs, aki kemény kézzel és határtalan lelkesedéssel tartja a határidőket. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetemen szerzett műszaki menedzser diplomát, így a csapatban összekötő kapocsként funkcionál a fejlesztés, sales és a marketing területek között. A projektek koordinálásával és a csapat tevékenységeinek összehangolásával foglalkozik.

Inez a RecoSense csapatban termékmenedzseri pozíciót tölt be. Munkája során igyekszik felkutatni azokat a lehetőségeket, ahol a RecoSense brandjét megismerhetik a potenciális ügyfelek, így sajtómegjelenéseket, rendezvényeken való megjelenési lehetőségeket és együttműködési lehetőségeket keres. A RecoSense márkaismertségét az arculati elemek és kiadványok egységesítésével és a marketing kampányok megtervezésével segíti. Szakdolgozatát a RecoSense hatékony alkalmazási lehetőségeiről írta, ugyanis szenvedélyesen érdekli a lean filozófia és a termelési-logisztikai rendszerek működése.  

 

Zoltán a RecoSense márkamegjelenésért és a folyamatos üzletmenetért felel. Az elmúlt éveit a Magyarországon működő szolgáltató vállalatok körében töltötte, így fontos tapasztalatokat szerzett a hazai és nemzetközi üzletfejlesztési innovációkban és azok hatékony alkalmazásában, valamint a különböző márkák ismertségének és üzleti kapcsolatainak fejlesztésében. Azon dolgozik, hogy RecoSense márkaismertségét folyamatosan növeljük és szorosabb kapcsolatokat építsünk ki a hazai és nemzetközi ellátási lánc iparágban tevékenykedő vállalatokkal. A rendezvényeink és offline, online kampányaink mind-mind Zoltán kreativitását és keze munkáját tükrözik.

Martin a RecoSense fejlesztőmérnökeként nap mint nap az ügyfeleink igényeinek magasabb fokú kiszolgálásán dolgozik, így, ha Ön RecoSense alkalmazásban dolgozik, Martin mérnöki tudására és tapasztalatára számíthat az integrációs és igényfelmérési folyamat során. Bármilyen megvalósítással és telepítéssel kapcsolatos kérdésre szívesen válaszol és segít megtalálni Önnek azokat a technológiai megoldásokat és alkalmazásokat, amelyek a leghatékonyabban segítik termelő-logisztikai rendszerét.   

A BME villamosmérnöki szakán végezte tanulmányait, amelynek végén szakdolgozatát is a RecoSense megvalósításáról írta. Részt vett a RecoSense korai fejlesztési szakaszában – ha van a csapatban olyan ember, aki úgy ismeri a RecoSense-t, mint a tenyerét, akkor az Máté. Elsősorban a szoftveres fejlesztésekért felel, illetve a Middleware különböző szoftverekkel való integrációján dolgozik, továbbá a különféle adattovábbítási-, és megjelenítési funkciók bővítésével foglalkozik a csapatban.   

Ádám mérnökinformatikus hallgatóként kezdte pályafutását a RecoSense csapatában. Fejlesztőmérnökként feladatai közé tartozik a szoftveres és hardveres frissítések és javítások után elvégzendő mérés, tesztelés és dokumentáció, emellett az eszköz technikai kivitelezésén dolgozik. A hardveres fejlesztések felelőseként állandó ismertetőjegye a csavarhúzó és 1-1 TAG, aminek az összerelésén vagy egy új hardveres funkció bevezetésén dolgozik. 

 

Víziónk

Innováció általi társadalmi-gazdasági fejlődés​

Hisszük, hogy a fejlődés kulcsa a folyamatos innovációban rejlik – célunk, hogy a termelőrendszerek folyamatainak optimalizálásával hozzájáruljunk a fejlődéshez, ezáltal növelve  társadalmi – gazdasági  hozzáadott értékünket.

Ügyfélelégedettség és minőség mindenek felett​

A fejlesztések során a legfőbb szempont az ügyfél igényeinek való teljeskörű megfelelés – a minőséget pedig alapvető követelménynek tekintjük, így törekszünk arra, hogy kivívjuk ügyfeleink elégedettségét és hosszú távú bizalmi kapcsolatot ápoljunk partnereinkkel.​

Folyamatos fejlődés és alkalmazkodás az új trendekhez​

Úgy gondoljuk, hogy a versenyképesség alapfeltétele az alkalmazkodási képesség a változó piaci feltételekhez. Csapatunk naprakész az új piaci trendekkel kapcsolatban, emellett igyekszünk folyamatainkat fejleszteni hogy minél jobbak, minél hatékonyabbak legyünk és vezető pozíciót töltsünk be az RTLS termékek piacán.​

Vállalati háttér

Szakembereink felkészültek és naprakész tudással rendelkeznek a szoftver és hardverfejlesztés, projektmenedzsment és a folyamatfejlesztés területén, illetve különös hangsúlyt fektetünk az információbiztonságra, teljes körű és minden incidensre kiterjedő támogatást nyújtva Önnek a projekt során.

Fejlesztői tapasztalat és tudás​

Jól képzett szoftverfejlesztő szakértőink olyan naprakész technológiákkal dolgoznak, mint a Node, React, .NET Core, NoSQL vagy MariaDB és MSSQL.​

Dedikált fejlesztői csoportunk a legacy rendszereket is követi, mély ismeretekkel rendelkezik a .NET, PHP, C, C ++ és a fő adatbázis-szerverek, például a MySQL és a régebbi MSSQL verziók terén.

Információbiztonság

A szoftverfejlesztési és szoftvertámogatási szolgáltatásunk megfelel az információbiztonsági előírásoknak (ISO27001:2005). Csapatunk a lehető legkisebbre csökkenti a sebezhetőségből fakadó kockázatokat, hogy a szoftver garantáltam biztonsági résektől mentes legyen, és vállalja, hogy az elkészült rendszer a telepítés időpontjában biztonságos és stabil a külső támadások ellen.​

Folyamatfejlesztés

Folyamatainkon újra és újra javításokat végzünk, szigorú külső és belső szabványok alkalmazásával:

  • ISO 9001 minőségirányítási rendszer;
  • Capability Maturity Model Integration (CMMI) – Képesség és érettség alapú szofterfolyamat-fejlesztési modell;
  • ISO 15504 Szoftveres folyamatok fejlesztése és képességek meghatározása.