Ha már túl sokszor hallottad a veszteség 7 típusát…​

Termelés-logisztikai hatékonyságnövelés​

…de szeretnél gyakorlati tanácsokat kapni tapasztalt szakemberektől!

Hiszünk abban, hogy a tudás érték, és a tapasztalatmegosztás hozzájárul a társadalmi előrelépéshez – missziónknak tartjuk, hogy  hozzájáruljunk a technológiai fejlődéshez.

Éppen ezért szeretnénk invitálni webináriumunkra, ahol beszámolunk összegyűjtött tapasztalatainkról! Elmondjuk, hogyan lehet az RTLS rendszerek bevezetésével növelni a hatékonyságot és optimalizálni a folyamatokat mind a termelésben, mind a logisztikában. Az online webináriumok 30 percesek, akár egy kávészünet alatt is meghallgathatod! Nem kell mást hoznod magaddal, csak nyitottságot, érdeklődést (és egy jegyzetfüzetet az ötleteknek 🙂 ). Ha a szabad időpontok egyike sem felel meg, semmi gond, az előadások később is visszanézhetőek.

A részvételhez és a szabad időpontokért kattints a Jelentkezés gombra!​

Tematikák

Kiút a raktári útvesztőből

Optimalizálj az RTLS segítségével​

Work smarter, not harder

Termelési hatékonyságnövelés RTLS alapokon​

Kiút a raktári útvesztőből  

Optimalizálj az RTLS segítségével​

Ha mindig is érdekelt, milyen folyamatok zajlanak a raktári logisztikában, esetleg szeretnéd a jelenlegi folyamatokat felgyorsítani és automatizálni, ez az előadás Neked szól! A WMS problémáin át a raktári picking és komissiózás effektívebb módszereivel ismerkedhetsz meg. Bemutatjuk azt is, hogyan növelhető a raktári biztonság néhány apró eszköz telepítésének segítségével.

Szabad időpontok

2022. 08. 30. 10:00​
2022. 09. 20. 10:00

Work smarter, not harder ​

Termelési hatékonyságnövelés RTLS alapokon​

A gyárak komplex, bonyolult rendszert alkotnak, ahol nehéz megtalálni a fennakadást okozó szűk keresztmetszeteket vagy az eszközök, alapanyagok és késztermékek pontos helyzetét. Bizonyos esetekben a biztonság, a balesetek megelőzése is kritikus kérdés a vállalat számára. Ha Te is nap mint nap szembesülsz ezen problémák egyikével, hallgasd meg 30 perces előadásunkat, hátha tudunk segíteni!

Szabad időpontok

2022. 08. 31. 10:00​
2022. 09. 21. 10:00

Az előadóról

Zsolt több, mint 20 éves üzleti tapasztalattal a háta mögött támogatja a RecoSense üzletfejlesztési folyamatait. A Buckingamshire New University-n menedzsment irányú, a Budapesti Műszaki Egyetemen villamosmérnöki diplomát szerzett. Több évtizede foglalkozik üzletfejlesztéssel, tanácsadói munkája során számos termelő és logisztikai tevékenységgel foglalkozó vállalat problémáival találkozott. 

Ha van bármilyen termelési-logisztikai probléma, amiben nem jutsz
dűlőre, tedd fel Zsoltnak a kérdést a webináriumon!​

Ne hagyja ki webináriumunkat!​

 • Az előadás típusa: ingyenes, online webinárium​
 • Időpontok:​
  • 2022. 08. 30/31. 10:00
  • 2022. 09. 20/21. 10:00
 • Az előadás témái: ​
  • Kiút a raktári útvesztőből – Optimalizáljon az RTLS segítségével
  • Work smarternot harder – Termelési hatékonyságnövelés RTLS alapokon
 • Jelentkezés módja: ​
  A Jelentkezés gombra kattintva töltse ki jelentkezési űrlapunkat. Ügyeljen arra, hogy helyesen adja meg e-mail címét, arra küldjük el az esemény meghívót. Amennyiben jelentkezéstől számított 3 napon belül nem kapja meg a csatlakozáshoz szükséges linket, forduljon kollégánkhoz: szendi-joo.inez@magicom.com
 • A webináriumon felvétel készül, amelyet regisztrált jelentkezőinknek az esemény után megtekinthetővé teszünk. ​